Skip to content

Sagt om mig

… bragt med tilladelse fra afsendere

Vægttab

Jeg var bare kommet til at veje alt for meget – så meget at det begrænsede min mulighed for at dyrke sport, noget som jeg ellers altid har gjort. Jeg undgik at vise mig offentlig i badetøj, fordi jeg var flov over mit udseende, så jeg var kommet ind i en ond cirkel, som jeg ikke kunne komme ud af ved egen hjælp. Jeg vidste selvfølgelig godt, at jeg ikke skulle spise slik, chokolade og kager indtil fadet var tomt, men det kørte bare ind i en uendelighed. Min kæreste foreslog hypnose med hypnoterapi som en mulighed. Det var det…... læs mere

Søvnløshed

Jeg vil gerne hermed bidrage med min erfaring om hypnose. Jeg er en mand i min bedste alder med et normalt fungerende familieliv og hvad dertil hører….. Troede jeg. Igennem en del år i et hektisk forretningsliv og lidt ting i bagagen, opbyggede jeg et ” helle ” via et godt glas rødvin om aftnen. Det bevirkede at jeg kunne slippe stress og bekymringer og få en god nattesøvn. Jeg måtte efter 15 år sande at det var en løgn jeg levede på, jeg kunne næsten ikke hænge sammen længere, den onde spiral havde gjort sit indtog i mit liv. Jeg prøvede…... læs mere

Selvværd

Jeg vil gerne fortælle om den positive virkning hypnoterapi-behandlingerne havde på mig. Efter 5 behandlinger var jeg befriet fra en meget angstfuld tilværelse. Igennem en meget lang periode (et –  to år ) oplevede jeg at blive mere og mere angst og paranoid. Det var i samværet med mennesker som jeg holdt af og havde et eller andet nært forhold til såsom venner , familie svigerdøtre og børnebørn. Igennem hele den periode accellerede det med mistro og forestillinger om at de mennesker ikke kunne lide mig, snakkede negativt om mig o.s.v. Efter at have været sammen med de personer, oplevede …... læs mere

Rygestop

Tak for hjælpen! Jeg har ikke røget i 6 uger og det mest utrolige er at jeg ikke savner smøgerne. Som jeg fortalte har jeg nedsat lungekapacitet som følge af astma, men jeg kan allerede nu mærke at jeg har fået det bedre. Lugtesansen er også kommet tilbage. Jeg har tidligere prøvet alt muligt både plaster, tyggegummi og akupunktur, men en behandling med hypnose var åbenbart tilstrækkelig. Marianne, 53 år * Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Eksem

Jeg er 43 år gammel og har hele mit liv været plaget af atopisk eksem, kaldet børneeksem eller astma eksem, i mere eller mindre slemme udbrud. Efter et liv hvor utallige besøg hos læger og eksperter ikke har løst gåden, har jeg længe været opgivende omkring at få hjælp til mit eksem. Jeg har altid kendt svaret på forhånd – “det skal du nok lære at leve med”, i de senere år har jeg kun opsøgt lægehjælp ved voldsomme og inficerede udbrud. Efter at have set DR2 programmet om allergier og alternativ behandling blev min nysgerrighed alligevel vækket og jeg…... læs mere

Araknofobi

Jeg vil godt fortælle at jeg altid har været bange for edderkopper uanset om de var små eller store. Nu har jeg fået et mere naturligt forhold til edderkopper og har intet imod de såkaldte husedderkopper som jeg møder jævnligt. Jeg kan ikke tænke mig at have en fugleedderkop som kæledyr, men jeg er ikke bange for dem mere. Anne, 32 år * Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Angst og depression

Jeg vil gerne fortælle om den positive virkning hypnoterapi-behandlingerne havde på mig. Efter 5 behandlinger var jeg befriet fra en meget angstfuld tilværelse. Igennem en meget lang periode (et –  to år ) oplevede jeg at blive mere og mere angst og paranoid. Det var i samværet med mennesker som jeg holdt af og havde et eller andet nært forhold til såsom venner , familie svigerdøtre og børnebørn. Igennem hele den periode accellerede det med mistro og forestillinger om at de mennesker ikke kunne lide mig, snakkede negativt om mig o.s.v. Efter at have været sammen med de personer, oplevede …... læs mere

Jalousi

Min evindelige jalousi havde nær kostet mig mit ægteskab. Det var en frygtelig situation både for mig og min mand. Jeg havde det elendigt og var konstant urolig, hvis vi var ude hver for sig, også selv om jeg vidste, at der ikke var grund til uro. Jeg vendte lommer, læste min mands sms er og emails. Jeg fandt ingenting, men var alligevel frustreret. Jeg har indtil nu fået 3 behandlinger og har det meget bedre. Jeg er fuldstændig afslappet, når min mand tager afsted, uanset om det er til sport eller bare for at være sammen med vennerne. Jeg…... læs mere

Flyskræk

Hurra jeg tør flyve igen. Efter at jeg i ti år har været henvist til at vælge tog eller bil når jeg skulle rejse, kan jeg nu igen vælge flytransport. Det betyder rigtig meget for mig, da der er en del rejseaktivitet i mit job. Efter to behandlinger hos Trekantens Hypnoseklinik turde jeg bestille en flybillet. Jeg har nu gennemført to flyvninger først til London og i sidste uge til Stockholm helt uden ubehag og svedige hænder – fantastisk. Simon, 39 år * Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da…... læs mere

Allergi, eksem, kløe

Jeg har i 4,5 år døjet med en ubehagelig kløe, brændende hud og sviende smerte. Jeg var gennem utallige undersøgelser, blodprøver og diverse medikamenter – herunder kemo-medicin. Jeg mistede min livsglæde og medicinen gav mig så mange bivirkninger, at jeg ikke kunne skelne mellem sygdom og medicin – alle mine tanker drejede sig efterhånden om min krops signaler med efterfølgende angst og sygdomstanker. Gennem samtale og hypnose med Mogens, fik jeg en masse ting på plads. Jeg blev klar over, at min krop fortalte mig ting, mit intellekt ikke ville forstå, at mine symptomer var reaktionsmønstre på pressede situationer og…... læs mere

Angst

For 3 år siden blev jeg alvorlig syg med stress og mistede mit arbejde samt en stor del af mit sociale netværk. Det udviklede sig til massiv angst, hvor jeg hverken formåede at sætte mig ind i en bus, gå ind på en tankstation eller sidde i venteværelset hos min egen læge – i en længere periode evnede jeg end ikke at besøge min egen familie. For 1 år siden lykkedes det mig omsider, efter hård kamp, at vende tilbage til arbejdsmarkedet – men ikke uden angst! Angsten fulgte med mig på arbejde hver eneste dag: sociale sammenhænge, møder, tomands-snak…... læs mere

Skal vi mødes?

Back To Top