Skip to content

Eksamensangst

Du kender sikkert symptomerne

Svedige hænder, kvalme, hovedpine, hjertebanken, tør i munden og halsen snører sig sammen – og du kan ikke koncentrere dig! Du frygter det værste: at du glemmer hvad du skal sige, spørger dig selv om du nu har det hele med osv. Det er eksamensangsten der har meldt sin ankomst!

De fleste vil gerne have en god eksamen – og det er helt naturligt at være spændt og opsat på at yde sit bedste på selve dagen. Det kan derfor være fuldstændigt ødelæggende for en god præstation, hvis angsten melder sig. For nogle mennesker starter eksamensangsten flere måneder i forvejen. Den bygges langsomt op og bliver til en tilstand, hvor man kun med rædsel tænker på, hvordan man bedst muligt kan undgå den kommende prøve/eksamen. I den tilstand betyder det mindre, om man er velforberedt og kan sit pensum til UG. For alt for mange, kan det ende med en dårlig eksamen, når angsten overtager styringen og er komplet invaliderende.

Sådan behøver det ikke være!

Sidder du og overvejer om du skal bestille en tid, så brug lidt tid på at teste dig selv: Luk øjnene, forestil dig – eller bare tænk den tanke – at du skal til eksamen allerede i morgen. Du står udenfor eksamenslokalet og venter på, at det meget snart bliver din tur. Du repeterer dit pensum forfra og bagfra, opvejer hvordan du kan imødekomme et givent spørgsmål og angsten griber mere og mere om sig… Du indser pludselig, at der er alt for mange huller i din viden. Det kan kun gå galt nu! Mærk hvordan du bliver anspændt, vejrtrækningen bliver hurtigere, og panikken indfinder sig. Du er på vej til at gå helt i sort…

1-3 behandlinger er normalt nok – så er du problemet kvit!

Skal jeg gøre noget ved det ?!?

Hypnose mod eksamensangst, er løsningen for mange mennesker. Ved hjælp af hypnose, finder vi frem til årsagen til, at du “går i sort” og mister overblikket. Eller hvad der nu sker for netop dig, når du skal til eksamen eller prøve. Der ligger altid en historie gemt i enhver angst tilstand – også eksamensangst. Via hypnose går vi ind og arbejder med netop din forhistorie. F.eks. en eller flere oplevelser du tidligere bevidst eller ubevidst, har opfattet som yderst ubehagelige, og som fortsætter med at fastholde dig i en tilstand af chok.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenforstående og kun kender det alt for godt. Og hvis det for dig er, som for mange andre, en kamp der næsten synes tabt på forhånd – så ligger sejren lige foran dig nu: Prøv hypnose mod eksamensangst!

Eksamensangst

Hvad får du ?!?

Du får ikke alene sejren over angsten – du får også selvtilliden og troen på dig selv tilbage. I hypnosen fjerner vi det der i din underbevidsthed, fastholder og udløser den tilstand af angst du oplever, når du skal til eksamen og til mange andre af livets forhold, hvor der skal præsteres.

Du er altid velkommen at kontakte mig,
hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere.
Det er uforpligtende.

Back To Top