Skip to content

Jeg har i 4,5 år døjet med en ubehagelig kløe, brændende hud og sviende smerte. Jeg var gennem utallige undersøgelser, blodprøver og diverse medikamenter – herunder kemo-medicin.

Jeg mistede min livsglæde og medicinen gav mig så mange bivirkninger, at jeg ikke kunne skelne mellem sygdom og medicin – alle mine tanker drejede sig efterhånden om min krops signaler med efterfølgende angst og sygdomstanker.

Gennem samtale og hypnose med Mogens, fik jeg en masse ting på plads. Jeg blev klar over, at min krop fortalte mig ting, mit intellekt ikke ville forstå, at mine symptomer var reaktionsmønstre på pressede situationer og stress og at jeg var nødt til, at forholde mig til hverdagen og arbejdslivet på en anderledes måde.

Jeg er ikke klø-fri, men det er nu i en meget mindre grad af, hvad det tidligere har været. Når jeg mærker et anfald er på vej, stopper jeg op, reflekterer over, om jeg er ved at bevæge mig ud i en situation, der presser mig, tager stilling og siger fra/markerer min holdning.

Det har været et stort skridt for mig at erkende, at der ikke er en lægelig diagnose på mit problem. Men det er den erkendelse, der har hjulpet mig mest.

Lotte, 43 år

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Back To Top