Skip to content

Hypnose

Det er efterhånden bredt anerkendt, at vores følelser, tanker og vaner har en meget stor indvirkning på vores almene velbefindende eller mangel på samme.

Vores vaner, tanker og følelser er imidlertid ofte styret af vores underbevidsthed og er dermed vanskelige selv at påvirke, selvom logisk tænkning siger os, at der er behov for forandring.

Ved hjælp af hypnoterapi kan man under professionel hypnose påvirke følelser, tanker, adfærd og vaner i den underbevidste del af hjernen og dermed opnå den forandring, der gør, at man ubesværet kan ændre på de forhold, hvor man ønsker forandring og udvikling. Det kan f.eks. være i forhold til ens helbred, arbejde, følelsesliv, sociale liv, selvforståelse, traumatiske oplevelser, vaner/uvaner, sexliv osv. osv.

Ofte stillede spørgsmål

Hypnose er en behagelig tilstand af øget modtagelighed, hvor man kan påvirke det underbevidste sind og skabe varig forandring. Man er under hele forløbet ved fuld dagsbevidsthed.

I dag er det videnskabeligt fastslået at næsten alle mennesker kan hypnotiseres.

En session varer normalt mellem 1½ og 2 timer. Der startes med et grundigt interview hvor der spørges ind til problemet. Derefter fortælles der nærmere om hypnose – og til sidst er der selve hypnosedelen.

Nej det er på ingen måde farligt. Man er under hele forløbet ved fuld bevidsthed og kan høre og følge med i alt hvad der sker. Nej man kan ikke blive ”hængende” i hypnosen, man kan altid – hvis man selv vil – afbryde sessionen.

Nej tværtimod. Alle oplever det som en behagelig tilstand af afslappethed.

Ja det er yderst effektivt fordi hypnose brugt sammen med terapi kan påvirke underbevidstheden og skabe varig forandring.

Du har også mulighed for at komme til en uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvad du ønsker at arbejde med. Jeg fortæller om, hvad hypnoterapi er, hvordan – og ikke mindst hvorfor – det virker, og du kan herved få indtryk af, om du synes kemien passer. Der sættes ca en halv time af, og det er ganske gratis og uforpligtende.

Udfordringer

Herunder kan du se nogle af de konkrete områder, vi kan arbejde med. Klik dig ind og læs mere

Back To Top