Skip to content

Potensproblemer

Manglende erektion / rejsningsproblemer

Som mand er det selvfølgeligt vigtigt at vide, at man kan regne med, at det seksuelle fungerer, som det forventes, når man er i en situation, hvor der er brug for det.

Kan man regne med at det fungerer?  Ja – det kan man forudsat at man ellers er fysisk sund og rask.

Alligevel er der mange mænd, der oplever potensproblemer. At erektion / rejsning udebliver selvom man er i den rette stemning, og lysten er til stede. Det er selvfølgelig vildt frustrerende, og det påvirker mange ting. Man føler sig forkert. Det påvirker både selvtillid og selvværd negativt, og man afholder sig fra at indlade sig i situationer, hvor man frygter at føle sig udstillet.

Man kan bruge mange penge på at købe alle mulige potenspiller, kønshormoner, olier og cremer og alligevel konstatere, at det kun har ringe eller slet ingen effekt.

Potensproblemer - Trekantens Hypnoseklinik

Hvad kan forårsage potensproblemer?

  • Stress
  • Bekymringer af enhver art

kan resultere i præstationsangst. Selv når man kommer fri af de bagvedliggende årsager – så er der mange der oplever, at potensproblemerne fortsætter. Dette skyldes som regel, at der er blevet ”plantet” en angst i den underbevidste del af sindet. En angst, der fortæller, at man kan være ret sikker på, at problemerne er der fortsat.

Hypnoterapi kan hjælpe dig, således at du igen tør stole på dig selv og din formåen

Måske er du selv klar over årsagen til dine problemer – hvis ikke, kan vi ved hjælp af psykoterapi og hypnoseterapi afklare årsagen. Derefter anvendes hypnose til, via din underbevidsthed, at forandre og fjerne den frygt du har for måske igen at opleve problemet

De fleste har nok i 2-3 behandlinger.

Du er velkommen til at komme forbi til en introsamtale hvor du kan høre nærmere om behandlingen. Det tager ca. en halv time – og koster ikke noget.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail med dine spørgsmål om behandling af potensproblemer

Back To Top