Skip to content

Stress

Stress

Hvis man skal yde en ekstraordinær indsats i kort tid, så er stress den booster, der gør, at man kan præstere noget ekstra. Uanset om man skal løbe 100 meter løb eller skal igennem et eksamensforløb.

Hvis behovet for at præstere meget ud over det sædvanlige derimod står på i længere tid, eller det bliver mere eller mindre permanent, så overbelaster man ”systemet”, og man er så godt på vej til at pådrage sig problemer.

Vær vågen og opmærksom på symptomer på stress, som du mærker/føler i din krop.

 

Du bør selvfølgelig hurtigst muligt fjerne det eller fjerne dig fra det, der er årsag til, at du har disse symptomer. De fleste ved godt at: Arbejdsbyrden er stor. Der er problemer på hjemmefronten. Der er alvorlig sygdom i familien eller andre forhold som gør, at man ikke lever i harmoni med sig selv.

Selvom man igen får styr på sin tilværelse, er det ingen garanti for, at symptomerne forsvinder af sig selv. Det er for mange meget frustrerende. Ofte vil man så gå til lægen for at få fundet ud af, hvad man ”fejler”. Får man så at vide, at man er sund og rask, hvad er det så. Der er rigtig mange mennesker, der går rundt med lidelser, der skyldes symptomer på noget, som for længst er fjernet.

Udtalelse

“I forbindelse med min stræben efter gode eksaminer på universitetet, begyndte tilstande som svimmelhed, koldsved, hovedpine og kvalme at overtage min krop. Jeg havde pludselig ikke overskud til mine to små piger, min mand, min familie eller mine veninder, som jeg ellers plejer at prioritere højt. Min hukommelse svækkede, jeg fik søvnbesvær og jeg begyndte at miste kontrollen over mine følelser og mit sind. Jeg måtte slippe alt hvad jeg havde i hænderne, da det pludselig stod klart, at jeg var ramt af stress.

Jeg forsøgte mig med yoga og psykologtimer fra en kompetent studierelateret psykolog. Men da jeg havde et ønske om at fortsætte universitetet med mit hold, var jeg optaget af at skulle ”på benene igen” hurtigst muligt. Og det var her, Mogens kom ind i billedet. Det forholder sig netop sådan, at hypnose taler direkte til den underbevidste del af selvet, som psykologer, og andre, ikke kan nå direkte ind til! Dvs. at man via hypnose kan opnå hurtige forandringer.

Jeg læste Mogens’ positive anmeldelser og så desuden hans brede vidensfelt som både psyko- og hypnoterapeut. Da jeg kontaktede ham første gang, blev jeg mødt af en imødekommende, virkelighedsnær og professionel mand, der ikke tvivlede på, at han kunne hjælpe mig. Her startede min rejse med Mogens – en rejse, der viste sig at være begyndelsen på mit nye liv!

Under hver konsultation tilbyder Mogens først en samtale, hvor du og dit liv er i fokus. Under denne samtale hjalp han mig bl.a. med at se hvilke mønstre, der, siden min barndom, har præget mit liv. I samarbejdet med Mogens blev det derfor hurtigt tydeligt for mig, at min måde at prioritere livet på, kunne (og skulle) ændres, for at jeg kunne opnå færre bekymringer og mere livskvalitet. Mogens var fortsat meget tydelig omkring det, at jeg kunne ændre mig. Det er første gang jeg har mødt et menneske, der virkelig har troet på, at min personlighed kunne udvikles så gennemgribende – og for mig var det betydningsfuldt!”

Trine, 30 år, Vejle

Læs mere om Trekantens Hypnoseklinik

Back To Top