Skip to content

Søvnløshed

Søvnproblemer og søvnløshed

Søvn er en vigtig funktion, og søvnens kvalitet og længde har meget stor betydning for vores velvære og evne til at få en dagligdag til at fungere. Derfor kan du ikke fungere optimalt, hvis du ikke kan falde i søvn,  bliver forstyrret eller vågner undervejs i løbet af natten.

Her, som ved mange andre ting, gælder det om at finde årsagen til, at du ikke får dit søvnbehov dækket. Der findes næsten altid en konkret årsag til problemet. Når denne er fjernet og du desuden er blevet forsynet med nogle andre konkrete redskaber og teknikker vil du igen kunne nyde at vågne frisk og veloplagt, efter en søvn uden afbrydelser.

Hvad kan forårsage søvnløshed?

Næsten alle voksne mennesker rammes af midlertidig søvnløshed som følge af udefrakommende påvirkninger, hvorefter søvnmønsteret igen bliver normalt, men vedvarende søvnløshed skal tages alvorligt. Videnskabelige forsøg har vist at man risikerer at dø efter 7-8 døgn helt uden søvn. Udover smerter i forbindelse med fysisk sygdom er det ofte helt almindelige psykiske påvirkninger, som kan resultere i søvnløshed. Det kan f.eks. være:

  • Stress
  • Økonomiske problemer

Alle former for angst som f.eks: Eksamensangst, flyskræk, frygt for sygdom, frygt for at miste jobbet, jalousi og andet i samme kategori.

Desuden kan selve angsten for ikke at kunne sove være den indirekte eller direkte årsag til, at man ikke får den nødvendige søvn.

søvnløshed

Hvordan kan hypnose og hypnoterapi hjælpe dig, så du får din gode og nødvendige søvnrytme tilbage?

Medmindre at du allerede har spottet årsagen til dine søvnproblemer, finder vi ved hjælp af psykoterapi og hypnoterapi den konkrete årsag til, at du ikke kan falde i søvn – eller vågner midt om natten og ikke er i stand til bare at sove videre. Derefter anvendes hypnose til, via din underbevidsthed, at forandre de forestillinger og forventninger om, at du har svært ved at sove.

Normalt er 2 behandlinger tilstrækkelig.

Du er velkommen til at komme forbi og høre nærmere om behandlingen. Det tager ca. en halv time – og koster ingenting. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail med dine spørgsmål om behandling af søvnløshed.

Udtalelse

Igennem en del år i et hektisk forretningsliv og lidt ting i bagagen, opbyggede jeg et ” helle ” via et godt glas rødvin om aftnen. Det bevirkede at jeg kunne slippe stress og bekymringer og få en god nattesøvn. Jeg måtte efter 15 år sande at det var en løgn jeg levede på, jeg kunne næsten ikke hænge sammen længere, den onde spiral havde gjort sit indtog i mit liv.

Jeg prøvede ihærdigt at lade være med at drikke rødvin om aftnen, dette var heller ikke et problem. Men så dukkede det virkelige problem op, ingen nattesøvn. Min krop havde simpelthen behov vinen for at jeg kunne sove. Så nu stod jeg med 2 issues der skulle håndteres.

Jeg var der hvor alt kunne komme på tale, så jeg googlede ” søvnproblemer ” og faldt over trekantens hypnose klinik. Jeg tog kontakt dertil og fik 3 behandlinger, den sidste var nok ikke nødvendig, men jeg ønskede den selv. Allerede efter 1 behandling mærkede jeg en tydelig forandring. Og efter 2 behandling har jeg fået min normale søvn tilbage.

Det er ganske ubeskriveligt hvor dejligt det er. Oven i hatten har forløbet givet mig en større indre ro og meget mere gejst. Af natur er jeg lidt en skeptiker hvad angår ting/behandlinger jeg ikke helt kan forstå, men dette er vendt 180 grader nu. Jeg kan kun anbefale hypnose, det har i den grad ændret mit liv.

Syvsoveren

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Har du lyst til en bedre søvn?

Back To Top