Skip to content

Jeg vil gerne hermed bidrage med min erfaring om hypnose.

Jeg er en mand i min bedste alder med et normalt fungerende familieliv og hvad dertil hører….. Troede jeg.

Igennem en del år i et hektisk forretningsliv og lidt ting i bagagen, opbyggede jeg et ” helle ” via et godt glas rødvin om aftnen. Det bevirkede at jeg kunne slippe stress og bekymringer og få en god nattesøvn. Jeg måtte efter 15 år sande at det var en løgn jeg levede på, jeg kunne næsten ikke hænge sammen længere, den onde spiral havde gjort sit indtog i mit liv.

Jeg prøvede ihærdigt at lade være med at drikke rødvin om aftnen, dette var heller ikke et problem. Men så dukkede det virkelige problem op, ingen nattesøvn. Min krop havde simpelthen behov vinen for at jeg kunne sove.

Så nu stod jeg med 2 issues der skulle håndteres.

Jeg var der hvor alt kunne komme på tale, så jeg googlede ” søvnproblemer ” og faldt over trekantens hypnose klinik. Jeg tog kontakt dertil og fik 3 behandlinger, den sidste var nok ikke nødvendig, men jeg ønskede den selv.

Allerede efter 1 behandling mærkede jeg en tydelig forandring. Og efter 2 behandling har jeg fået min normale søvn tilbage.

Det er ganske ubeskriveligt hvor dejligt det er.

Oven i hatten har forløbet givet mig en større indre ro og meget mere gejst. Af natur er jeg lidt en skeptiker hvad angår ting/behandlinger jeg ikke helt kan forstå, men dette er vendt 180 grader nu.

Jeg kan kun anbefale hypnose, det har i den grad ændret mit liv.

Denne skrivelse er hverken skrevet på opfordring eller sponsoreret, men kommer direkte fra et nyt Menneske.

Syvsoveren

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Back To Top