Skip to content

Fobier

fobier som flyskræk

Hypnose ved fobier

Fobier kan opstå, fordi man har oplevet en skræmmende oplevelse. Oplevelsen ligger måske så langt tilbage i ens liv, at selve oplevelsen for længst er glemt, men fobien består.

Fobier er årsag til, at mennesker i årevis kører lange omveje for at undgå broer. At de ikke kan besøge familien i Australien, fordi de ikke tør flyve. At de er tvunget til at bruge trappen i stedet for elevator eller har evig angst for at møde en edderkop på 2 mm. At de undlader at gå til tandlæge. Eller 117 andre ting, som gør livet unødigt besværligt.

Fobier kan som regel fjernes med 2 behandlinger.

Der findes mere end 500 fobier.

Fælles for dem alle er, at det er en psykisk tilstand, hvor man i underbevidstheden har en forestilling om, at man føler angst for en bestemt ting. Man opfatter fobien som farlig, ubehagelig, skræmmende og noget, som man for alt i verden helst skal undgå. I den situation hjælper det intet, at man med sit logiske og rationelt tænkende sind forstår at:

  • Flyvning er en meget sikker transportform
  • Små edderkopper er harmløse og ganske ufarlige
  • Det er ufarligt at benytte en elevator

Udtalelse

“Jeg vil godt fortælle at jeg altid har været bange for edderkopper uanset om de var små eller store. Nu har jeg fået et mere naturligt forhold til edderkopper og har intet imod de såkaldte husedderkopper som jeg møder jævnligt. Jeg kan ikke tænke mig at have en fugleedderkop som kæledyr, men jeg er ikke bange for dem mere.”
Anne, 32 år

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen helt uforbindende.
Du finder mine kontaktoplysninger her:

Back To Top