Skip to content

Jeg er 43 år gammel og har hele mit liv været plaget af atopisk eksem, kaldet børneeksem eller astma eksem, i mere eller mindre slemme udbrud. Efter et liv hvor utallige besøg hos læger og eksperter ikke har løst gåden, har jeg længe været opgivende omkring at få hjælp til mit eksem.

Jeg har altid kendt svaret på forhånd – “det skal du nok lære at leve med”, i de senere år har jeg kun opsøgt lægehjælp ved voldsomme og inficerede udbrud. Efter at have set DR2 programmet om allergier og alternativ behandling blev min nysgerrighed alligevel vækket og jeg opsøgte Mogens, der mente at kunne hjælpe mig. Inden mit besøg havde jeg besluttet at gå ind i behandlingen uden filter og var motiveret/indstillet på at arbejde med mig selv.

Det blev en længere rejse, jeg troede vi skulle snakke om kløe og eksem og at hypnosen fjernede min trang til at kradse. Så da vi sad og snakkede den sidste dag vi var sammen, kom jeg til at reflektere over den rejse ind i mig selv det havde været. Mit syn på min eksem havde gradvist ændret sig og sammenhængen mellem krop og psyke fik en klarere betydning for mig.

Jeg er i dag ikke helt symptomfri, men har fået brugbare værktøjer fra Mogens, som jeg anvender. Mine udbrud er gået i dvale og ser slet ikke så voldsomme ud mere. Min omverden har også bemærket forandringen, når jeg fortæller om hypnoterapi som et brugbart værktøj til behandling af eksem, det værste der kan ske er, at man bliver klogere på sig selv sammen med et andet menneske!

Tak til dig, Mogens!


Signe, 43 år

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Back To Top