Skip to content

Jalousi

Jalousi kan ”kureres” med hypnoterapi og psykoterapi

Der er mange grader af jalousi – fra den lette lejlighedsvise til den sygelige jalousi. Den der er der hele tiden, og som fylder alt for meget.

Kan du genkende situationen?

Du har det forfærdeligt, når I er ude i selskabelig sammenhæng, og din partner bliver budt op til dans. Eller du sidder hjemme og ved, at din partner er i byen med sine venner/veninder. Du forestiller dig, at alt muligt ubehageligt sker, og når din partner kommer glad hjem, bliver han/hun mødt af et surt ansigt af sin partner. Du er “nødt” til at smugkigge SMS er eller læse hans /hendes emails. Allerbedst har du det, når I er hjemme i trygge omgivelser, hvor du ikke ser ”spøgelser” overalt. Din partner derimod vil gerne ud og møde andre mennesker og føler sig bundet og hæmmet af dit ønske om altid at være hjemme.

jalousi

Udtalelse

“Min evindelige jalousi havde nær kostet mig mit ægteskab. Det var en frygtelig situation både for mig og min mand. Jeg havde det elendigt og var konstant urolig, hvis vi var ude hver for sig, også selv om jeg vidste, at der ikke var grund til uro. Jeg vendte lommer, læste min mands sms er og emails. Jeg fandt ingenting, men var alligevel frustreret.

Jeg har indtil nu fået 3 behandlinger og har det meget bedre. Jeg er fuldstændig afslappet, når min mand tager afsted, uanset om det er til sport eller bare for at være sammen med vennerne. Jeg har oven i købet haft det helt fint med, at han har været på et 3 dages kursus med sit firma. Det ville have været fuldstændig umuligt tidligere.

Det allerbedste er selvfølgelig, at vi igen har fået vores gode ægteskab tilbage.”

Charlotte, 45 år

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Læs mere om Terapeuten

Back To Top