Skip to content

Allergi

  • Er du plaget af allergi?
  • Er dit liv et helvede i den tid hvor der er meget pollen i luften.
  • Er du påvirket af husstøv – selv i små mængder.
  • Får du omgående en reaktion hvis du er på besøg i et hjem der har et kæledyr med pels – eller måske fjer.
  • Får du det dårligt hvis du får en krammer af en person som bruger almindelig parfume.
  • Er du påvirket af husstøv – selv i små mængder.
  • Er du tvunget til selv at medbringe uparfumeret sæbe og eget sengetøj hvis du skal overnatte ude.
  • Er du påvirket af husstøv – selv i små mængder.

Hvorfor er jeg allergisk overfølsom?

Det kan der selvfølgelig være mange forklaringer på. Måske har du bare pådraget dig en ”sygdom”, som måske kan kureres med medicin, men du må så samtidig acceptere de bivirkninger der er ved næsten al medicin.

Måske er din allergi slet ikke en sygdom – men måske et symptom på at du ikke er i harmoni med dig selv. Måske som følge af stress på dit arbejde, eller fordi du ikke har noget arbejde. Måske er der ubalance i parforholdet eller andre steder i dit liv.

Der kan være mange grunde til at man ikke er i harmoni med sig selv og sit liv.

Selvom man igen får styr på sin tilværelse er det ingen garanti for at symptomerne (allergien) forsvinder af sig selv. Der er rigtig mange mennesker der går rundt med lidelser, der skyldes symptomer på noget der for længst er væk. Ofte har man undervejs fået en diagnose der fortæller at man lider at de og de forskellige former for allergi, og de er så med til af man fastlåses i rollen som den der må døje med de gener der altid følger med allergi.

Hvordan slipper jeg af med det?

Behandling med hypnoterapi har vist sig at være velegnet til at:

  • Få lokaliseret, og dermed have muligheden for at fjerne de forhold der gør at man har allergi.
  • Blive behandlet således at du både i din bevidsthed og underbevidsthed siger farvel til de symptomer som har forårsaget din lidelse.
Allergi

Skal jeg gøre noget ved min allergi ?!?

Ja for du har helt sikkert oplevet hvor mange gener og ulemper der er ved de fleste former for allergi. Du har sikkert også oplevet at du har følt dig begrænset eller afskåret fra at gøre nogle af de ting som du har lyst til enten fordi du har allergi i udbrud – eller er bange for at få det.

Hvad giver det mig?

Det vil give dig mulighed for igen at leve livet som det passer dig – at du kan føle dig fri til at gøre de ting som er vigtige for dig. Prøv at forestille dig hvor meget mere livskvalitet, overskud og velvære som det vil give dig.

Vil du vide mere så se DR2s udsendelse: DR2-tema Alternativ Helbredelse | TV | DR

Se DR og Lasse Spang Olsens program om alternativ behandling

Udtalelse

“Jeg har i 4,5 år døjet med en ubehagelig kløe, brændende hud og sviende smerte. Jeg var gennem utallige undersøgelser, blodprøver og diverse medikamenter – herunder kemo-medicin. Jeg mistede min livsglæde og medicinen gav mig så mange bivirkninger, at jeg ikke kunne skelne mellem sygdom og medicin – alle mine tanker drejede sig efterhånden om min krops signaler med efterfølgende angst og sygdomstanker.

Gennem samtale og hypnose med Mogens, fik jeg en masse ting på plads. Jeg blev klar over, at min krop fortalte mig ting, mit intellekt ikke ville forstå, at mine symptomer var reaktionsmønstre på pressede situationer og stress og at jeg var nødt til, at forholde mig til hverdagen og arbejdslivet på en anderledes måde.

Jeg er ikke klø-fri, men det er nu i en meget mindre grad af, hvad det tidligere har været. Når jeg mærker et anfald er på vej, stopper jeg op, reflekterer over, om jeg er ved at bevæge mig ud i en situation, der presser mig, tager stilling og siger fra/markerer min holdning. Det har været et stort skridt for mig at erkende, at der ikke er en lægelig diagnose på mit problem. Men det er den erkendelse, der har hjulpet mig mest.”

Lotte, 43 år

* Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Book en gratis intro-samtale

Back To Top