Skip to content

Angst

Angst har mange ansigter:

Alle mennesker oplever angst i en eller anden grad. Det er en helt naturlig form for forsvarsmekanisme, når vi føler angst i en given situation som er potentiel farlig. Men angst kan også vise sig i form af fobier, eksamens- og præstationsangst. Eller på mange andre måder, hvor angsten viser sig i forbindelse med en given handling eller situation.

Angsten kan desværre også vise sig i en fuldkommen ukontrolabel form som hos nogle kan være fuldstændig lammende. Angsten kan forhindre et normalt velfungerende liv – både arbejdsmæssigt og privat.

Hvorfor har jeg det sådan?

Der er en årsag til, at du føler angst. Måske har du ubehagelige oplevelser med i din bagage. Oplevelser, som i situationen har gjort dig bange, og som dit underbevidste sind husker – selvom det måske ligger mange år tilbage. Dit bevidste sind har sikkert for længst glemt hændelsen.

Kan der gøres noget ved problemet?

Ja, hvis problemet lokaliseres/erkendes og bearbejdes. Ved hjælp af hypnoterapi kan man via det underbevidste sind forholde sig til den erkendte følelse og få bearbejdet den eller de oplevelser, der gør, at man føler angst i givne situationer.

angst

Hvordan oplever jeg forandringen?

Du vil opleve, at du vil blive i stand til at kontrollere din angst og se situationen i det rette perspektiv, uden at den kommer ud af kontrol. Som følge heraf vil du mærke, at dit selvværd bliver bedre, og at din selvtillid får et ordentlig boost.

Udtalelse

“Jeg vil gerne fortælle om den positive virkning hypnoterapi-behandlingerne havde på mig. Efter 5 behandlinger var jeg befriet fra en meget angstfuld tilværelse.

Igennem en meget lang periode (et –  to år ) oplevede jeg at blive mere og mere angst og paranoid. Det var i samværet med mennesker som jeg holdt af og havde et eller andet nært forhold til såsom venner , familie svigerdøtre og børnebørn.

Igennem hele den periode accellerede det med mistro og forestillinger om at de mennesker ikke kunne lide mig, snakkede negativt om mig o.s.v. Efter at have været sammen med de personer, oplevede  jeg oftest hvordan jeg plagede mig selv med disse tanker igennem flere døgn. Det var næsten uudholdeligt for min mand mine sønner og mig selv.

Jeg fik det så voldsom med de negative tanker – jeg havde en stor knude der fyldte fra halsen og hele brystet – jeg havde uro i maven og var så nedtrykt i humøret at jeg gik og græd. Det var svært for både min mand og sønner at forstå hvad jeg oplevede – alt jeg havde observeret – havde de overhovedet ikke set.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen helt uforbindende.
Du finder mine kontaktoplysninger her:

Back To Top