Skip to content

Vægttab

Hos Trekantens Hypnose- og Psykoterapi er vi eksperter i vægttab.

Vi anvender hypnoterapi i kombination med psykoterapi til vægttab. Ingen hokus pokus, flotte termer og fancy fremmedord. Til gengæld virker det! Man når sit mål på en måde, der sikrer, at man fremover kan holde den vægt, som man anser som passende.

Hele behandlingen er logisk opbygget. Via påvirkning af underbevidstheden skabes den forandring hos dig, der gør, at du spiser den mængde kalorier, som du har brug for og ikke mere. Samtidig fravælger du helt eller delvist usunde kalorier fra slik, kager, chips, sodavand osv. Ikke fordi du skal, men fordi du vælger at gøre det.

Kender du følelsen?

Du har måske ikke lyst til at være ude i større selskabelighed. Og slet ikke hvis det er sammen med mennesker, som du ikke kender. Du føler dig forkert, når du er sammen med andre, og du ”måler” hele tiden dig selv i forhold til det som du opfatter som idealet. Når du i smug betragter de øvrige, bliver du pinlig bevidst om, at du ville tage dig langt mere attraktivt ud, hvis du tabte nogle kilo. Desuden ville det give dig helt andre muligheder ved valg af tøj. Du er også helt sikker på, at din partner har bemærket det samme som dig. Læs mere hvis du kan genkende følelsen

Hvorfor vejer jeg for meget?

Når man taler om vægttab, fokuseres der ofte alene på motion, kostsammensætning og mængden af kalorier. Ofte kan løsningen dog findes helt andre steder. Der er ofte én eller flere grunde til, at man spiser for meget eller det forkerte. Og som regel er overspisning snarere et symptom på noget helt andet. Derfor er hypnoterapi mod vægttab den helt rigtige metode til at finde årsagen og dermed løsningen på dit ønske om vægttab. Det gælder om at finde årsagen og behandle den – fremfor at behandle symptomet. Manglende selvværd er ofte en del af problemet – måske som følge af for mange nederlag i skolen, i puberteten, i familien eller et helt andet sted. Måske har du glemt eller er ikke bevidst om årsagen, men du kan være helt sikker på, at du i din underbevidsthed er fuldt bevidst om hvornår og hvordan.

vægttab

Udtalelse

“Jeg var bare kommet til at veje alt for meget – så meget at det begrænsede min mulighed for at dyrke sport, noget som jeg ellers altid har gjort. Jeg undgik at vise mig offentlig i badetøj, fordi jeg var flov over mit udseende, så jeg var kommet ind i en ond cirkel, som jeg ikke kunne komme ud af ved egen hjælp.

Jeg vidste selvfølgelig godt, at jeg ikke skulle spise slik, chokolade og kager indtil fadet var tomt, men det kørte bare ind i en uendelighed. Min kæreste foreslog hypnose med hypnoterapi som en mulighed. Det var det rigtige for mig, og jeg har nu fået styr på mit spiseri og vægten viser mindre og mindre – det er bare så dejligt at opleve. Jeg har fået det super godt både fysisk og psykisk, fordi min selvtillid er blevet langt bedre.

Jeg er også begyndt at løbetræne igen.”

Erik, 57 år

Vi understreger/gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere for, at man opnår det ønskede resultat, da disse kan variere fra person til person.

Du er altid velkommen at kontakte mig,
hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre mere.

Det er helt uforpligtende.

Back To Top